LGD "DOLINA RABY".

INFORMACJA Z DNIA 15.09.2015

ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONFERENCJI
"INKUBATOR KUCHENNY I LOKALNE FORMY SPRZEDAŻY PRODUKTÓW LOKALNYCH
SZANSĄ NA ROZWÓJ PRZEDSIĘBIORCZOŚCI WIEJSKIEJ"

Szanowni Państwo,

   LGD "Gościniec 4 Żywiołów" ma zaszczyt zaprosić na konferencję "INKUBATOR KUCHENNY I LOKALNE FORMY SPRZEDAŻY PRODUKTÓW LOKALNYCH SZANSĄ NA ROZWÓJ PRZEDSIĘBIORCZOŚCI WIEJSKIEJ" .

   Konferencja odbędzie się w Dworze Senator w Zakrzowie ( gmina Stryszów, teren LGD "Gościniec 4 żywiołów" w dniach 17-18.09.2015 r.

    Podczas konferencji w pierwszym dniu chcieliśmy zaprezentować Państwu idę powstającego na naszym terenie pierwszego w Polsce Inkubatora Kuchennego (w PROW nosi on nazwę Inkubatora Przetwórstwa Lokalnego).
    Na drugi dzień zaplanowaliśmy dla Państwa prezentację i spotkanie z rolnikami w kuchniach produkcyjno - szkoleniowych działających w ramach IK oraz zaprosić do dyskusji nad szczegółami dotyczącymi propozycji
powstawania i funkcjonowania Inkubatorów przetwórstwa lokalnego w ramach PROW 2014-2020. Do naszej dyskusji zaprosiliśmy różnych ważnych partnerów i specjalistów.

NA ZGŁOSZENIA CZEKAMY DO DNIA 16.09.2015 DO GODZ. 16.00

Karta zgłoszeniowa na stronie:

http://gosciniec4zywiolow.pl/index.php?dzial=aktualnosc&id_aktualnosc=528

Program oraz szczegóły uczestnictwa na plakacie - ponizej.

Renata Bukowska - menadżer projektu Inkubatora Kuchennego "Gościniec 4 żywiołów"

--

Prezes Stowarzyszenia "Gościniec 4 żywiołów" 34-143 Lanckorona 587
tel. 033 843 62 18 kom. 662 147 884 e-mail :
renatabukowska@poczta.onet.pl

 Zaproszenie na konferencję.
Zaproszenie na konferencję.

Biuro LGD "Dolina Raby"
Chrostowa 1A
32-742 Sobolów
tel/fax 14 685 44 44
kom 600 856 618
biuro@dolinaraby.pl
www.dolinaraby.pl

Zainteresowanych zapraszamy również do odwiedzenia strony internetowej - www.dolinaraby.pl

[dolinaraby]

[wstecz]